1 - Begeleiding, 6 - Specialisatie GGZ of NAH, 7 - Specialisatie Verslaving, 8 - Specialisatie Intercultureel, 9 - Specialisatie Ouderenzorg

Stichting diversiteit in zorg (SDIZ)

Stichting diversiteit in zorg (SDIZ)

SDiZ (Stichting Diversiteit in Zorg) is er voor iedereen die moeite heeft zijn of haar leven op orde te krijgen. Wij bieden een luisterend oor, een steuntje in de rug en zoveel meer.


Heeft u het gevoel dat u niet de controle heeft over uw eigen leven? Bent u in de greep van een verslaving? Heeft u moeite met het vinden en behouden van een baan? Bent u depressief, kampt u met problemen uit het verleden en/of heeft u soms het gevoel dat u uzelf in de weg staat?

Wij van SDiZ staan voor u klaar en zijn gemakkelijk te bereiken. We reageren snel (binnen 24 uur) op uw oproep en kunnen in de daaropvolgende 48 uur al een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek. De betrokken medewerkers van onze stichting horen graag het verhaal achter uw situatie aan en stellen een persoonlijk behandelplan met u op om uw situatie te verbeteren. Na het gesprek kunnen we u direct persoonlijk blijven begeleiden. Wij hebben tijd voor u.

SDIZ levert ondersteuning en ondersteunende diensten, voornamelijk in het kader van interculturele dienstverlening.


Stichting diversiteit in zorg.

Stadhuisplein 27
Veghel
Tel.: 0413-356990
info@sdiz.nl