1 - Begeleiding, 3 - Dagbesteding, 6 - Specialisatie GGZ of NAH

Route Vooruit

Route Vooruit

Route Vooruit is een zorginitiatief opgericht om begeleiding en ondersteuning te bieden aan jongeren en volwassenen met angst- en stemmingsklachten. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld een depressie, burn-out of angststoornis. Vanuit professionele expertise en ervaringskennis bied ik gespecialiseerde begeleiding, hersteltrajecten en dagbesteding in de regio Uden/Veghel. Samen wordt er gewerkt aan vermindering van de klachten en herstel.

Begeleiding en ondersteuning bij:

  • Depressie
  • Burn-out
  • Angststoornis
  • Aanverwante hulpvraag


Over mij:
Mijn naam is Loek Marneffe (geboren in Uden, 1989). Ik ben sociaal hulpverlener en oprichter van Route Vooruit. Door de jaren heen heb ik veel ervaring opgedaan binnen het sociale werkveld en met uiteenlopende doelgroepen gewerkt binnen verschillende organisaties.

In 2020 heb ik de stap gezet om voor mezelf te beginnen als ZZP’er en zo is Route Vooruit ontstaan. Als vrijgevestigde zorgaanbieder wil ik de mensen die ik begeleid nog beter afgestemde ondersteuning bieden die op moeilijke momenten zo hard nodig is. Geen lange wachtlijsten of intakeprocedures en eerlijke oprechte begeleiding met oog voor de persoon, dat zijn dingen die ik wil bieden.


Route Vooruit

Loek Marneffe
Info@routevooruit.nl
Mobiel: 06-41882524

Kvk-nummer: 76896552
AGB-code: 98104686