1 - Begeleiding, 3 - Dagbesteding, 5A - Specialisatie LVG

Oosterhoeve

Oosterhoeve

Wat doen we
Momenteel vervullen wij de volgende functies:

Recreatief
Mensen uit de directe omgeving maar ook elders uit de stad of zelfs daarbuiten, weten ons te vinden als plek om met hun kinderen een (paar) uurtje(-s) te ontspannen, of zonder kinderen, van de natuur en de dieren te genieten.
-Kantoormensen in de buurt maken er in de pauze hun ommetje.
-De scholen die op loopafstand zijn bezoeken regelmatig, vaak wekelijks, de boerderij om de leerlingetjes er even te laten uitrazen.
-Peuterklasjes die wat verder weg zijn, plannen vaak hun schoolreisjes naar de Oosterhoeve.
-Er is  een koffiehuis waarin u tijdens openingsuren terecht kunt voor een kopje thee of koffie, een koek of zakje chips, of zelfs een tosti of een minipizza .

Het Koffiehuis wordt regelmatig gehuurd voor feestjes, workshops, cursussen etc. Ook u kunt het huren voor uw feest of bijeenkomst. Vraagt u gerust naar de mogelijkheden.
– Op woensdagmiddag worden er pannenkoeken gebakken die u ter plekke kunt bestellen of ook kunt laten inpakken om thuis op te eten. Ze kosten 1 euro per stuk.

Educatief
-Er worden wekelijks lesjes natuurbeleving aangeboden aan peuters middels een samenwerkingsverband met een naburige kinderopvang / buitenschoolse opvang-instelling.
-Regelmatig vindt er een bezoek plaats van vrijwilligers met een of meerdere dieren aan de scholen uit de buurt en verzorgingshuis Park Eemwijk..

Stageplaatsen
-Gemiddeld begeleiden we jaarlijks 50 stagiaires van diverse opleidingen, [lees meer …]


Oosterhoeve

IJsselsingel 1
5215CL ‘s-Hertogenbosch  (Oost, Aa-wijk)

Telefoon Coördinator: 06-23910121
oosterhoeve@gmail.com