1 - Begeleiding, 6 - Specialisatie GGZ of NAH, 7 - Specialisatie Verslaving

Continuing

Continuing.

Wie ben ik ?

Caroline van Egmond-Oosterwijk.

Privé.

Ik ben gehuwd met de liefde van mijn leven, we hebben een samengesteld gezin met 4 kinderen, en binnenkort ook kleinkinderen. Ik ben de gelukkige moeder van een dochter die studeert. In ons leven spelen dieren een belangrijke rol.
Ik ben Limburgse van geboorte maar ik woon en werk sinds 1983 in Brabant.

Achtergrond en ervaring.

Sinds 1983 ben ik werkzaam als behandelaar/GGZ agoog in de complexe psychische problematiek. Daarin heb ik vele paden bewandeld waarbij ik werkzaam ben (geweest) in de behandeling van complexe verslavingsproblematiek en co-morbiditeit. Ook werk ik al vele jaren als Bedrijfsmaatschappelijk werker voor Arbodiensten. Ik heb daarnaast mijn ervaring in de 24 uur traumaopvang, het case-management, het begeleiden van zelfhulpgroepen en in het opzetten en geven van trainingen over ongewenste omgangsvormen en dan met name “pesten op de werkvloer”.

Ik heb voor meerdere verslavingsinstellingen mijn sporen verdiend. Voor diverse Arbodiensten ben ik werkzaam, voor Bureau Slachtofferhulp justitie afdeling moordzaken heb ik gewerkt en ik heb nu ruim 37 jaar ervaring in de complexe gezondheidszorg. Daarnaast heb ik gewerkt voor het IPH te Helvoirt en werken we nog steeds samen in de afstemming van zorg en behandelvormen/problematiek.

Daarbij sta ik niet stil. Ik heb en blijf mezelf voortdurend ontwikkelen door het volgen van relevante opleidingen en het toepassen van wetenschappelijke (Evidenced Based) methoden.

Zo heb ik me na mijn afstuderen als Master Social Work bekwaamd met de opleidingen Chronisch Stress Coach (CSR), herstel na rouw en verlies, opvang schokkende ervaringen, gedragsmanagement (Cognitieve Gedrag Therapie en ACT) en die kennis heb ik toegepast in het behandelen van complexe psychische problematiek. Ik werk zowel met trauma, burn-out, depressies en angststoornissen als in het bedrijfsmaatschappelijke werk & coaching van management.

De laatste jaren heb ik mijn verdiept in de behandeling van PTSS/Trauma. Ik ben geschoold in EMDR en ik ben daarnaast ook een gecertificeerd Partner & Relatie therapeut, middels de Emotional Focused Therapie methode, en Traumatherapeut. Mijn paper voor mijn afstuderen als Traumatherapeut betrof Trauma en Rouw.

Dit, opgeteld bij voornoemde ervaring, geeft me professionele body en draagt eraan bij dat ik jouw zorgvraag goed kan analyseren en daarop acties in kan zetten. Je bent in ervaren handen!

Passie.

“JOUW proces te mogen begeleiden met mijn ervaring en kennis en je te leren te werken met jouw eigen mogelijkheden, jouw oude processen en strategieën te leren herkennen en daarin een nieuwe ontwikkeling te gaan doormaken, dat is mijn passie”.


Continuing
Havenstraat 15
5211 WC Den Bosch
06-25397890
caroline@continuing.nl